Gmail с Ваш домейн

Google Workspace Business Starter

Google Workspace Business Starter (по-рано G Suite Basic) е офис пакет с приложения, които ще улеснят Вашата работа. Без значение дали работите, сте си у дома или в училище, Google Workspace е най-добрият начин за създаване, комуникация и сътрудничество. Вижте по-долу какво е включено в пакета Google Workspace Business Starter.

Изберете пакет:

  • Gmail поща в собствен домейн

  • 30GB в Google Drive

  • срещи в Google Meet за 100 души

  • сигурност и управление

  • Google Currents

Подробно описание

Google Workspace - G Suite в нова, подобрена версия

Всички пакети на Google Workspace включват Gmail поща за фирми, Google Meet, Google Chat, Календар, Google Drive, Документи, Таблици, Презентации, Формуляри, Сайтове, Google Keep и Currents. Благодарение на интегрирането на всички тези приложения в Google Workspace можете да отделите повече време на изпълнение на задачите, вместо за менажиране на работата си.

Gmail за фирми в Google Workspace

Покажете, че сте професионалист и спрете да използвате безплатните пощенски услуги. Създайте Gmail поща и поставете името на Вашата фирма в пощенския адрес, например контакт@именаВашатафирма.bg. Освен персонализиран имейл адрес, Google Workspace предлага и разширена защита срещу фишинг, спам и премахване на рекламите.

Дистанционна работа с Google Workspace

Под ръка имате всички необходими инструменти за дистанционна работа. Ежедневната работа по документи, таблици и презентации (включително тези от Office 365) е още по-лесна, особено, ако всеки потребител има за ползване 30GB на Google Drive. С помощта на Google Workspace можете да споделяте файлове с останалите членове от екипа, така че да работите по едно и също време и да преглеждате историята на промените. Вместо срещи лице в лице, можете да организирате среща в Google Meet дори за 100 души.

Искате ли да купите Google Workspace по-евтино?

9,77

лв

нето / месец

Удобни електронни плащания

Всички цени са в лева

Бърз достъп до приложенията