Евтини интернет домейни

Лесна регистрация и прехвърляне

Дори най-евтините домейни можете да регистрирате по прост и бърз начин. Достатъчно е да въведете дадения домейн в търсачката, да проверите наличността му и да платите поръчката. Прехвърлянето на домейн от друг оператор също не би трябвало да Ви създаде проблеми - то се случва при много подобни на регистрацията на домейна принципи. Добре е да не забравяте, че прехвърлянето на домейн от друг оператор е безплатно.

Евтини домейни и хостинг

И двата инструмента, необходими за управлението на уебсайт, можете да получите на добра цена. Създайте свой собствен уебсайт със сигурен и евтин домейн.

Защо да плащате повече?

Евтините домейни имат много предимства. На първо място, трафикът към Вашия уебсайт не зависи от цената на домейна, който притежавате. Важно е Вашият домейн да подсказва на потребителите вида бизнес, който управлявате или да е пряко свързан с Вашата организация. Дори най-евтините домейни генерират голям трафик в сайта - понякога дори по-голям от другите адреси.

Евтини интернет домейни

Разпознаваемост на марката срещу незначителна цена

Независимо от цената, евтините домейни позволяват регистрация на адреса, който също е толкова сигурен и надежден, колкото и другите разширения. Не забравяйте обаче да изберете правилното наименование за Вашия домейн - без добър интернет адрес дори и най-скъпият домейн няма да Ви донесе очакваните ползи.

Добрият адрес е най-важен

Не забравяйте, че съществуват множество варианти на евтини домейни. Може би ще успеете да свържете името на Вашата организация с едно от многото налични разширения по интересен начин. Всяко от тях е посветено на различни видове дейности. Ако предпочитаното от Вас разширение вече е заето, е добре да се възползвате от някое от новите разширения или да добавите асоцииращи думи към Вашия адрес, но се постарайте той да не е прекалено дълъг.

Вземете най-евтините домейни

Евтините домейни и хостинг вървят ръка за ръка - можете да получите и двете услуги на достъпна цена. Вземете евтин уебсайт благодарение на атрактивни цени на домейн и хостинг.

Разпознаваемост на марката срещу незначителна цена

Изгодни ли са евтините домейни?

Разбира се! Най-евтините домейни предоставят кратки и лесни за запомняне уеб адреси на разумна цена. Евтините интернет домейни нямат никакви скрити разходи и се управляват удобно с помощта на интуитивен клиентски панел.

Какво оказва влияние върху цената на домейна?

Има няколко фактора, които оказват влияние върху цената на даден домейн. Случва се цената на домейна да е свързана с определени екстри в покупката на домейна. Винаги е добра да знаете какво наистина влиза в цената на домейна.

Ако имате въпроси

Нашите консултанти ще положат всички усилия, за да отговорят изчерпателно на Вашите въпроси както за домейните, така и за другите услуги. В IONOS нямаме никакви скрити допълнителни такси. В IONOS можете да получите най-евтините домейни само от 2 лв. за първата година. Преди да купите домейн, непременно проверете наличността му в различните варианти.

Изгодни ли са евтините домейни?

Защо трябва да регистрирате Вашия домейн при нас?

Популярност на домейна

Популярност на домейна

Евтините домейни обикновено са тези разширения, които са регистрирани от много по-малък брой хора.

Цена на регистратора

Цена на регистратора

Някои домейни просто са по-евтини от други - всичко зависи от предварително зададената от регистратора цена. Като правило по-малко популярните домейни са по-скъпи.

Възраст на домейна

Възраст на домейна

Евтини домейни обикновено са т.нар. нови домейни (nTLD). Такива цени обикновено налага предварително регистраторът.

Търсене на домейн

Търсене на домейн

Както в предишния случай, колкото по-малко хора искат да закупят дадено разширение, толкова по-ниска е цената на домейна.

Предлагане при доставчиците на услуги

Предлагане при доставчиците на услуги

Ако можете да регистрирате даден домейн при голям брой доставчици на услуги, е добре да разучите при кого от тях можете да го направите на най-ниската цена.

Брой свободни домейни

Брой свободни домейни

Най-евтините домейни са тези с най-голям избор от свободни домейни. Колкото по-малка е конкуренцията, толкова по-евтин е домейнът.

Често задавани въпроси

Как мога да регистрирам евтини домейни?

Имам домейн, мога ли вече да създам уебсайт?

Какви евтини домейни мога да регистрирам в IONOS?

Кои домейни са най-евтини?

Защо си струва да закупите евтини домейни?

Имате въпрос?

Нуждаете се от помощ? Ще се радваме да помогнем!

Свържете се с нас на телефон

+359 2 492 9200

contactSection.image.alt