УСКОРЕТЕ И ПОЧИСТЕТЕ ВАШИЯТ КОМПЮТЪР

AVG PC TuneUp

Ускорете, почистете и поправете компютъра си с една програма

Независимо от това, дали имате нов или стар компютър - с AVG PC TuneUp ще осигурите на устройствата си най-висока производителност и безпроблемна работа. Посредством приложението ще освободите място върху диска, ще премахнете неизползваните програми и ще удължите живота на батерията.

Брой позиции

  • Ускорява компютъра

  • Повече място за файлове

  • Функция за пестене на енергия

  • По-дълга работа на батерията

  • Предотвратяване на аварии

  • Автоматични актуализации

Подробно описание

Оптимизирането на вашия компютър никога не е било толкова лесно

По-бърза работа на компютъра

Имате много програми, инсталирани на вашия компютър и виждате, че устройството се е забавило? PC TuneUp превключва неизползвания софтуер в този момент в режим на заспиване, увеличавайки работната скорост на устройството.

По-малко аварии

Забравете за стопирането и авариите на системата и устройството. С функциите за почистване на регистър, които решават проблеми с твърдия диск и премахват ненужните преки пътища на програмите, ще избегнете проблеми, свързани с ежедневната употреба на компютъра.

Шредер за файлове

Изтрийте файловете за постоянно, така че никой да не може да ги възстанови и защитете вашата поверителност. Опцията за шредер за данни ще предотврати неразрешено възпроизвеждане на документ или файл, което ефективно ще защити чувствителната информация.

pctuneup-laptop.png

37,17 лв

Промоция през първата година

15,96

лв

нето / година

Бърз достъп до приложения

Удобни електронни плащания

Цена в левове от началото до края