Logo Microsoft Office
 1. Marketplace
 2. Услуги на Microsoft
 3. Microsoft 365 Business Standard

Пакет, който съчетава всички възможности

Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business Standard е комплексен офис пакет

Използвайте решението на Microsoft, благодарение на което ще използвате винаги актуални програми. Microsoft 365 Business Standard включва онлайн приложения, класически приложения, инсталирани на PC или Mac, безопасен диск OneDrive, незабавни съобщения MS Teams и бизнес поща Exchange.

Изберете версията на пакета Microsoft 365

 • Безплатни актуализации

 • инсталирани на устройство

 • Мобилни приложения

 • Достъп до онлайн приложение

 • Exchange поща 50 GB

 • Microsoft Teams комуникатор

 • Приложения, инсталирани на устройство

 • Диск в облак 1 TB

Подробно описание

Microsoft 365 Business - нова платформа, същото качество

Новата платформа на фирма Microsoft е ефективен облак, който съчетава най-доброто в своя клас - Office приложения, интелигентни услуги в облака и разширени предпазни мерки за малки и средни фирми.

ms365_icons.jpeg

По-бързо развитие на фирмата с Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business Standard е комплексен пакет, съдържащ всички необходими инструменти за сътрудничество -  Microsoft Teams (видеоконференции и фирмен чат), приложения Office (Word, Excel, PowerPoint или Outlook, във версия за инсталиране на PC, Mac и онлайн), поща Exchange и диск OneDrive 1 TB за споделяне на файлове.

По-добра комуникация благодарение на Microsoft Teams

Microsoft Teams е система за незабавни съобщения, предлагана в пакета Microsoft 365 Business Standard. Тя е център за екипна работа във Вашата фирма. Услугата Teams позволява лесно да работите отвсякъде, комбинирайки всички елементи, свързани с ефективното сътрудничество - чат, срещи и видеоконференции, както и директно редактиране на файлове вътре в приложението.

Devices2_2-min.png

Outlook 365 - работи там, където се намирате

Мобилни устройства, компютър Mac, Outlook за Windows или Web мрежа са версии на най-популярния имейл клиент, които можете да използвате в пакета Microsoft 365 Business Standard. Чрез пълната синхронизация на календарите на екипа можете лесно да организирате проектни срещи.

Диск в облак 1 TB

OneDrive за фирми е диск в облак, който позволява удобно да споделяте файлове с Вашия екип.

hero-devices (1).png

По-добро сътрудничество с приложения, достъпни онлайн и на компютър 

Сътрудничество от всяка точка на света в реално време. Достатъчно е с едно щракване да споделите документите си, за да поканите други хора да работят върху тях или да ги коментират. Също така, ще сте сигурни, че всички във Вашата организация имат актуалната версия на файла.

26,78 лв

Промоция през първия месец или година

17,27

лв

нето / месец

Бърз достъп до приложенията

Всички цени са в лева

Удобни електронни плащания