Logo Microsoft Office
  1. Marketplace
  2. Услуги на Microsoft
  3. Microsoft 365 Business Basic

Интернет Office с имейл поща

Microsoft 365 Business Basic

Microsoft платформа, предназначена за онлайн сътрудничество

Подобрете работата на Вашия екип с инструментите, създадени за тази цел. Microsoft 365 Business Basic дава възможност за сътрудничество в реално време, използване на бизнес електронна поща, фирмен чат, дисково пространство онлайн и винаги актуални инструменти за видеоконференции.

Изберете версията на пакета Microsoft 365

  • Безплатни актуализации

  • Диск в облак 1 TB

  • Приложения

  • достъпни онлайн

  • Exchange поща 50 GB

  • Skype комуникатор за Фирми

  • Microsoft Teams комуникатор

Подробно описание

Microsoft 365 Business - нова платформа, същото качество

Новата платформа на фирма Microsoft е ефективен облак, който съчетава най-доброто в своя клас - Office приложения, интелигентни услуги в облака и разширени предпазни мерки за малки и средни фирми.

ms365_icons.jpeg

Word, Excel, PowerPoint - инструменти, пригодени за онлайн работа

Използвайте най-популярните програми от пакета Office като Word, Excel, Outlook и PowerPoint в онлайн версия. Достатъчно е да влезете в акаунта си чрез уеб браузър и да започнете работа. Онлайн версиите позволяват на много хора да работят едновременно в реално време.

Нов комуникационен център с Microsoft Teams

Можете да организирате екипна работа, както в офиса, така и дистанционно посредством Microsoft Teams. Новата система за незабавни съобщения е център на съвместна работа, съчетаващ функциите на фирменa системата за незабавни съобщения, инструменти за връзка и видеоконференции, съхранение на файлове или групови разговори. Teams замени популярното решение Skype за фирми.

Devices2_2-min.png

Надеждна поща Microsoft Exchange

Пакетът Microsoft 365 Business Basic включва и Microsoft Exchange. Услугата позволява да създадете професионален имейл адрес в собствен домейн и благодарение на пощенска кутия с размер 50 GB, няма да се притеснявате, че  съобщенията от Вашите клиенти няма да стигнат до Вас заради препълнена пощенска кутия.

Защитено съхранение на файлове в OneDrive

OneDrive за фирми е защитен диск в облак, който позволява удобно да споделяте файлове с екипа. Винаги ще имате достъп до тях: от телефон, таблет или компютър. Всеки акаунт Microsoft 365 Business Basic получава до 1TB пространство за използване.

hero-devices (1).png

11,16 лв

Промоция през първия месец или година

6,87

лв

нето / месец

Бърз достъп до приложения

Цена в левове от началото до края

Удобни електронни плащания