Logo Microsoft Office
  1. Marketplace
  2. Office приложения
  3. Приложения Microsoft 365 за фирми

Традиционен офис пакет

Приложения Microsoft 365 за фирми

Най-добрите Office приложения в един пакет

Приложения Microsoft 365 за фирми (Office 365 Business) са класически приложения за компютри PC и Mac. В пакета получавате постоянни актуализации за Word, Excel, PowerPoint и винаги използвате тяхната най-актуална и безопасна версия.Версията включва и OneDrive за фирми, тоест безопасен облак с капацитет 1 TB.

Изберете версията на пакета Microsoft 365

  • Безплатни актуализации

  • Инсталиране на 5 различни устройства

  • Диск в облак 1 TB

  • Класически приложения на компютър

  • Достъп до онлайн приложение

  • Удобен месечен или годишен абонатемент

Подробно описание

Запознайте се с новата платформа Microsoft 365 Business

Новата платформа на фирма Microsoft е ефективен облак, който съчетава най-доброто в своя клас - Office приложения, интелигентни услуги в облака и разширени предпазни мерки за малки и средни фирми.

aplikacje-office-365-dla-firm-aktualizacje.png

Безплатни актуализации на Office приложения

Пакетът винаги разполага с най-актуалната версия на всички приложения от пакета, напр. Word, Excel или Outlook. Винаги използвате най-добрата им версия и най-новите им функции.Само с едно кликване можете да преминете към най-новата версия на любимите си програми от гамата Office за фирми. Актуализирането на пакета гарантира, че имате най-новите актуализации на защитите и поправките.

Инсталирайте Office 365 пакет на много устройства - PC, Mac, Android и iOS

Лицензът за приложението Microsoft 365 за фирми позволява пакетът да бъде инсталиран на до 5 компютъра, 5 таблета и 5 телефона от един потребител. Винаги имате всички приложения от пакета под ръка, без значение на какво устройство работите - настолен компютър, лаптоп, телефон или таблет.

Хранилище в облака, тоест OneDrive за фирми

1 TB дисково пространство в облак за услугата OneDrive за всеки потребител позволява да редактирате и споделяте документи, снимки и други файлове от всяко устройство. Най-важната информация е винаги достъпна благодарение на търсачката, която намира това, което търсите.

hero-devices (1).png

Нямате време да конфигурирате приложението Microsoft 365?

Ако нямате време за конфигурация или нямате специализирани знания, нашите специалисти ще го направят вместо Вас! Свържете се с нас чрез специално предназначената за това инфолиния и ние ще Ви подскажем кое решение ще отговаря на Вашите изисквания.

22,31 лв

Промоция през първия месец или година

14,45

лв

нето / месец

Бърз достъп до приложенията

Всички цени са в лева

Удобни електронни плащания