Logo Microsoft Office
  1. Marketplace
  2. Office приложения
  3. Приложения Microsoft 365 за фирми

Традиционен офис пакет

Приложения Microsoft 365 за фирми

Най-добрите Office приложения в един пакет

Приложения Microsoft 365 за фирми (Office 365 Business) са класически приложения за компютри PC и Mac. В пакета получавате постоянни актуализации за Word, Excel, PowerPoint и винаги използвате тяхната най-актуална и безопасна версия.Версията включва и OneDrive за фирми, тоест безопасен облак с капацитет 1 TB.

Промоция през първия месец или година

22,31 лв

14

,45

лв

 нето / месец

Изберете версията на пакета Microsoft 365

  • Безплатни актуализации

  • Инсталиране на 5 различни устройства

  • Диск в облак 1 TB

  • Класически приложения на компютър

  • Достъп до онлайн приложение

  • Удобен месечен или годишен абонатемент

Подробно описание

Запознайте се с новата платформа Microsoft 365 Business

Новата платформа на фирма Microsoft е ефективен облак, който съчетава най-доброто в своя клас - Office приложения, интелигентни услуги в облака и разширени предпазни мерки за малки и средни фирми.

aplikacje-office-365-dla-firm-aktualizacje.png

Безплатни актуализации на Office приложения

Пакетът винаги разполага с най-актуалната версия на всички приложения от пакета, напр. Word, Excel или Outlook. Винаги използвате най-добрата им версия и най-новите им функции.Само с едно кликване можете да преминете към най-новата версия на любимите си програми от гамата Office за фирми. Актуализирането на пакета гарантира, че имате най-новите актуализации на защитите и поправките.

Инсталирайте Office 365 пакет на много устройства - PC, Mac, Android и iOS

Лицензът за приложението Microsoft 365 за фирми позволява пакетът да бъде инсталиран на до 5 компютъра, 5 таблета и 5 телефона от един потребител. Винаги имате всички приложения от пакета под ръка, без значение на какво устройство работите - настолен компютър, лаптоп, телефон или таблет.

Хранилище в облака, тоест OneDrive за фирми

1 TB дисково пространство в облак за услугата OneDrive за всеки потребител позволява да редактирате и споделяте документи, снимки и други файлове от всяко устройство. Най-важната информация е винаги достъпна благодарение на търсачката, която намира това, което търсите.

hero-devices (1).png

Нямате време да конфигурирате приложението Microsoft 365?

Ако нямате време за конфигурация или нямате специализирани знания, нашите специалисти ще го направят вместо Вас! Свържете се с нас чрез специално предназначената за това инфолиния и ние ще Ви подскажем кое решение ще отговаря на Вашите изисквания.

Бърз достъп до приложения

Бърз достъп до приложения

Достъп до приложението директно след плащане

Цена в левове от началото до края

Цена в левове от началото до края

без скрити разходи

 Удобни електронни плащания

Удобни електронни плащания

Плащайте удобно и получавайте всички фактури на български език, дори за чуждестранни приложения.

Параметри

Microsoft 365 Business Basic

вижте описанието

Приложения Microsoft 365 за фирми

вижте описанието

Microsoft 365 Business Standard

вижте описанието

Цена нето / месец

6,87 лв нето14,45 лв нето17,27 лв нето

Основни разлики

Онлайн приложения

Приложения, инсталирани на устройството

OneDrive диск

1 TB1 TB1 TB

Exchange поща

50 GB50 GB

Комуникатор и чат

Инсталиране на пакета на 5 устройства

Office мобилни приложения

ИзбирамИзбирамИзбирам

Въпроси и отговори

Какво включва пакета от приложения Microsoft 365 за фирми?

Каква е разликата между пакетa Office в кутия и пакетите Microsoft 365 Business?

Каква е разликата между Office 365 от платформата Microsoft 365 Business?

Платформа Microsoft 365 - промяна на името на Office 365

От 21 април Office 365 стана част от семейството продукти под общо име Microsoft 365. Новото име по-добре отразява предимствата на абонамента за продукта на фирмата от Редмонд. Microsoft 365 включва всички познати услуги на Office 365 (приложения от пакета Office - Word, Excel, PowerPoint, Outlook), интелигентни услуги в облак (OneDrive), фирмена комуникация (SharePoint, Exchange, Teams) и разширени предпазни мерки.

По какво се различава класическият Office пакет от Microsoft 365?

Абонаментните планове за услугата Microsoft 365 позволяват ефективна работа на всички устройства с пълен пакет от най-популярните приложения, включително Word, Excel, PowerPoint, OneNote или Outlook. Един потребител може да инсталира Microsoft 365 на много устройства (PC, Mac, мобилни устройства) и да използва пакета на 5 устройства едновременно. Освен това, заедно с услугата Microsoft 365, ще получите пространство върху онлайн диска при услугата OneDrive, приложенията Skype за фирми и Microsoft Teams (в зависимост от избраната версия) и възможност да използвате приложението през браузър. При Microsoft 365 можете също да изберете период на абонамент - в зависимост от това как искате да го използвате, можете да плащате за абонамента месечно или годишно.

Класическият Office пакет съдържа само инсталирани версии на приложението (включително Word, Excel и PowerPoint). Те са предназначени за използване само на един PC или Mac компютър. Приложенията в класическия пакет не получават автоматични актуализации и за да използвате най-новите версии на софтуера, трябва да закупите отново пакета, съдържащ актуализираните приложения. Освен това, Office пакетът, закупен еднократно, не съдържа нито една от услугите, достъпни в услугата Microsoft 365 (OneDrive диска, онлайн приложения, налични в браузъра).